Egyedi IT

Rendszerfejlesztés

Kevesebb Adminisztráció

A digitálizált folyamatok segítségével töredékére csökkentheti az adminisztrációs tevékenységeit és minimalizálhatja a rájuk fordított időt.

hatékonyság Mérés

Kövesse nyomon folyamatai teljesítményét és azonosítsa a veszteségforrásákokat, majd tárja fel és szüntesse meg azok valós okait.

Automatizált Végrehajtás

Robotizálja az ismétlődő feladatokat, munkaerőt felszabadítva a magasabb hozzáadott értékű feladatokhoz és zárja ki az emberi hibafaktort.

Transzparens Folyamatok

Növelje folyamatai átláthatóságát, csökkentse költségeit és tárja fel a fejlesztési lehetőségeit a versenyképessége növeléséhez.

EGYEDI SZOFTVERFEJLESZTÉS

Termeléskövetés

Kövese nyomon a termelési tételei életútját a lehető legkevesebb papír felhasználása és minimális adminisztráció mellett. A folyamat átláthatóságnak növelésével feltárhatók a veszteségforrások és azonosíthatók azok gyökérokati.

Ügyfélkezelés

Ügyfélnyilvántartás rendezett és átlátható formában, elemzésekkel és riportokkal támogatva. Így biztosan minden információ egy helyről elérhető lesz.

Környezetvédelem

A környezetvédelmi bevallási kötelezettségekhez az adatok összegyűjtése és a mérési adatok megfelelő tárolása és kezelése egy digitális rendszerrel lényegesen hatékonyabbá tehető.

Munkaidő nyilvántartás

A munkavállalói munkaidejének nyomon követésével felgyorsíthatja a bérszámfejtéshez szükséges adminisztrációt. Az egyes projektek megvalósítására fordított idő rögzítése és elemzése pontosabb ajánlatadást tesz lehetőé.

HR Rendszer

A munkavállalókkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok digitalizált megoldása a gyors és hatékony működés biztosításáért.

Folyamatirányítás

Az irodai folyamatok (pl. különböző jóváhagyások) digitalizálása és automatizálása töredékére csökkentheti a rájuk fordítandó időt, szignifikáns hatékonyságnövekedést eredméynezve.

Termékkövetés

A különböző termékek életútjának (fejlesztésének, verzióinak és adatainak) követése és nyilván tartása egy megfelelően kialakított adatbázis segítségével hatékonyan megvalósítható.

Feladatkiosztás

A projekt szemléletben működő tevékenységet folytatók számára nagy segítség a feladatok digitális formában történő bárhonnan elérhető nyomon követése.

Karbantartás

A megelőző és előrejelzős karbantartási, illetve üzemzavar elhárítási tevékenységek rendszerezése és nyomon követésére digitalizált eszközökkel önmagában hordozza a rendelkezésre állás növelésének lehetőségét.

Riportrendszer

Az öncélú adatgyűjtés nincs a vállalat hasznára, az adatfeltoldozással nyert vizuális információk azonban nagy mértékben segíthetik a vezetői döntéshozatalt.

Műszaknapló

A több műszakban termelő, üzemelő vállalatok számára elengedhetetlen az egymást váltó műszakok kommunikációját és az események nyomon követését szolgáló alkalmazás.

Raktározás

Az anyagok, a forgó és az állóeszközök nyilvántartása, illetve használatának nyomon követése, valamint az utórendelés üzemezése nyilvánvaló előnyökkel jár egy vállalat számára.

Mobilbarát megoldások

A rendszereinket úgynevezet reszponzív és platformfüggetlen módon építjük fel, így mobileszközein is tökéletesen működnek, biztosítva a megfelelő hozzáférést a világ bármely pontjáról.

Forrás: https://www.s3optimization.com/responsive-web-design-prevent-potential-sales-loss-with-a-mobile-friendly-website/

Testreszabott rendszerek

Maximálisan a vevői igények szerint kialakított, teljesen egyedi rendszereket készítünk kompromisszumok nélkül.

Ajánlatkérés

Keressen bátran elérhetőségeink bármelyikén vagy írjon nekünk!

hu_HUMagyar
en_USEnglish hu_HUMagyar