A mi történetünk

Rólunk

Úton a papírmentes világ felé...

A ManuDigit csapata több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a folyamatfejlesztés és a kapcsolódó digitális átállás területén. Különböző multinacionális, nagyvállalati vagy akár egy-egy KKV-hez kapcsolódó projektjeink végrehajtásása során számtalan technológiai megoldással ismerkedtünk meg, de sosem riadunk vissza a legújabb és költséghatékonysági szempontból leghasznosabb módszerek kipróbálásától.

Meggyőződésünk, hogy az informatika és a digitalizáció ma már mindenki számára elérhető eszközei az üzleti folyamatok reformját jelenthetik, és a vállalat méretétől függetlenül megtalálhatók azok az informatikai megoldások, amelyekkel az adott helyzetben ugrásszerűen növelhető a hatékonyság és ezáltal az üzleti versenyképesség. 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a napi feladatait szeretné digitalizálni, automatizálni, vagy épp csak elkezdene adatokat gyűjteni a külnöböző folyamatiaról. Érdemes szem előtt tartani azt a folyamatfejlesztésben meghatározó gondolatot, miszerint, amit elkezd mérni, az javul – legyen szó a legegyszerűbb irodai, vagy a legbonyolultább műszaki folyamatról.

 

A ManuDigit csapata kiemelkedő képességekkel és hosszú évekre nyúló tapasztalattal rendelkezik az informatikai és digitalizációs projektmenedzsment területén. A cégvezető a Budapesti Műszkai Egyetemen (BME-n) szerzett mechatronikai mérnöki (MSc) diplomát, majd a multinacionális környezetben végzett digitalizációs és fejlesztői vezetői munkája mellett elvégezte a Corvinus Egyetem Gazgdaságinformatikus szakát is.

Az adatelemzésben a klasszikus statisztikai eszközkészletét, valamint SixSigma módszertant alkalmazzuk. A folyamatfejlesztés során elsődleges szempontunk a költséghatékony, stabil és veszteségmentes működés biztosítása, amely során a LEAN-alapú megközelítésből indulunk ki.

A technikai eszköztárunk rendkívül széles, örömmel segítünk az első informatikai infrastrukturális alapok kialakításában, legyen szó akár az első vállalati közös fájlszerverről, vagy intranetes tartalmak kialakításáról, vagy a cégprofilt meghatározó weboldal kialakításáról. A legtöbb hozzáadott értékünk a komplex üzleti folyamatok digizalizációjában, illetve az egyedi igényeknek megfelelően tervezett és megvalósított IT rendszerekben van.

Amennyiben egy cég vagy vállalkozás képviseletében keres minket, kérjük, adja meg annak nevét.
Ha kívánja megkeresésére telefonon válaszolunk.
A kollégáink a válaszukat a megadott e-mail címre fogják küldeni.
Az üzenet témája
Kérjük, üzenjen nekünk, kérdezzen tőlünk vagy írja meg véleményét!
hu_HUMagyar
en_USEnglish hu_HUMagyar